Productcategorieën

Winkelmandje

Meest bekeken producten

Dit gamma sportvoedingsproducten met hoge dosissen is bedoelt voor de sporter die bewust bezig is met zijn prestaties, lichaam en voeding.
Bekijk alle producten

Meest recente artikels

Type what you are searching for:

Het is onze missie om sporters hun grenzen te helpen verleggen met gedurfde innovatieve producten. Durf je?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Met tips voor sporters om je zo goed mogelijk te adviseren. Je krijgt tips over voeding, training, materiaal en meer.

Een merk voor en door sporters

“Het kan véél beter” dachten we, dus sloegen we als sportwetenschapper en sportvoedingsdeskundige de handen in elkaar. Na veel onderzoek en testing met profsporters hadden we ons eerste paradepaardje klaar: we kwamen tot het ultieme recept van de Pro-Elite Recovery. Een shake die ontwikkeld werd voor de professionele en amateur duursporter die sneller wil recupereren en het maximum uit zijn lichaam wil halen. Met deze filosofie brachten we een volledig nieuw gamma op de markt.

De samenstellingen kwamen tot stand dankzij de ervaringen die profsporters met ons deelden. Ze gebruikten dan na een lange training of wedstrijd onze producten, en deelden hun bevindingen. Een gram meer van een bepaald onderdeel maakt een gigantisch verschil. Na 3 jaar testen kwamen we eindelijk aan een magische formule.

De mix tussen hun ervaring en onze wetenschappelijke kennis bracht dit tot één succesvol, niet te verslagen geheel. Onze eigen sport en koers ervaring speelt hierin ook mee. We begrepen direct wat topsporters nodig hadden.

Wetenschap & innovatie als grootste drivers

We staan voor kwaliteit en veiligheid met een ruime wetenschappelijke achtergrond en dat voor elke sporter die zijn prestaties wil verbeteren. De overvloed aan sportvoedingssupplementen op de markt zorgt ervoor dat je in jouw zoektocht naar het passende product snel de weg kwijt geraakt. Nog al te vaak worden werkzame ingrediënten te laag gedoseerd of in een minder effectieve vorm gebruikt.

Kwaliteit komt met een prijs. Daarom gaat men vaak besparen op werkzame ingrediënten. Wij staan er voor om alle bestanddelen op te nemen én in hoge dosis te verwerken.

Neapharma is er om sporters te helpen en niet andersom. Bij de productontwikkeling van ons gamma streven we immers naar absolute kwaliteit, totale veiligheid en optimale werking. Kortom, als je kiest voor Neapharma dan kies je ervoor om serieus bezig te zijn met jouw sportprestaties.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Onze beloftes

Beste samenstellingen

Alle stoffen in de producten kennen een ultra hoge concentratie. 100% wat jouw lichaam nodig heeft, zonder te besparen op dure bestanddelen. De hoog gedoseerde stoffen zorgen voor een ongezien resultaat die je zelf kan ervaren.

Snelle opname

De samenstellingen zijn zo ontwikkeld dat de belangrijkste stoffen eerst worden opgenomen zodat jouw lichaam de hoog gedoseerde stoffen niet alleen in de juiste verhouding, maar ook in de juiste volgorde kan opnemen. 100% doeltreffend.

Beste bestanddelen

De bestanddelen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een maximaal effect. Creatine van Duitsland, Europese granen en Belgische verwerking. 100% kwaliteit.

Geen maagklachten / neutrale pH

De producten zijn zo ontwikkeld om de maag niet extra te belasten. Onze neutrale-pH producten zorgen ervoor dat je maximale impact kan voelen, zonder jouw maag en darmen extra te belasten.

Wetenschap en ervaring

Alles is wetenschappelijk onderbouwd en de producten bevatten 100% wat je nodig hebt. Bovendien zijn er dankzij profsporters leuke 'upgrades' gedaan: extra cafeïne in gels, perfecte smaak van bars, rijstbloem op een bar om beter te slikken of de geheime mix in onze Pro-Elite Recovery... Alle producten zijn gemaakt met liefde en passie voor de (duur)sporters.

Lekkere smaak

Dit alles met een frisse en aangename smaak. Zonder overbodige zuren om de maag niet te belasten.

Anti-Doping Charter

Wij onderwerpen elk product aan een bijkomend labo onderzoek dat WADA-approved is. LGC is een World Anti-Doping Agency-approved labo.

LGC werkt conform met de ISO17025 certificaten, het hoogst behaalbare in hun domein. De hoge gevoeligheid van hun testen kan steroïden detecteren tot 10ng/g en andere stimulantie tot 100ng/g. Er wordt getest op alle verboden stoffen zoals anabole steroïden, corticoïden, Tetra-hydro-gestrinone (THG), nandrolone en MDMA (ecstasy), enzovoort..

Dit moeten we doen omdat heel wat topsporters en andere internationale topsporters bij ons producten afnemen maar gesponsord worden door andere merken. Zij kunnen natuurlijk geen enkel risico lopen en moeten de WADA resultaten voorleggen aan hun ploeg/sportleiding.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN