Productcategorieën

Winkelmandje

Meest bekeken producten

Dit gamma sportvoedingsproducten met hoge dosissen is bedoelt voor sporters die bewust bezig zijn met zijn prestaties, lichaam en voeding.

Neapharma heeft de ambitie de beste mogelijke sportvoeding voor duursporters te ontwikkelen. Hiervoor produceren we wetenschappelijke sportvoeding met aantoonbare resultaten.
Bekijk alle producten

Meest recente artikels

 

Type what you are searching for:

Wetenschappelijke producten met aantoonbare resultaten.

Analyse: wat is de perfecte dorstlesser en sportgel?

Tijdens de afgelopen twee weken vroegen we jouw mening. ‘Wat is de perfecte sportgel’ & ‘Wat is de perfecte dorstlesser’ bracht meer dan 350 antwoorden op. Waarvoor dank! Op die manier krijgen we bij NeaPharma een beter zicht op wat jullie wensen en noden zijn. Wij creëren innovatieve samenstellingen en jullie hebben de gebruikservaring. Een onmisbare en succesvolle combinatie!

Beide ondervragingen brachten waardevolle  inzichten met zich mee. Soms werden enkele clichés bevestigd maar evenveel werden ze doorbroken. Hier geven jou alvast enkele resultaten en leuke cijfers mee.

Wat is de perfecte sportgel

  • Blijkbaar gebruiken sporters evenveel sportgels tijdens training als in competitie.
  • 52% van de antwoorden gaf aan tijdens wedstrijd sportgels te gebruiken. Wat niet bijzonder hoog is. 48% gebruikt ook gels tijdens training.
  • Qua ideale grammage voor een sportgel waren de meningen fel verdeeld. Laat ons zeggen dat de meerderheid 50 a 60 gram wil. Al is de 28% die voor 30 gram stemt ook een grote groep. Zie overzichtje onder deze alinea.
  • De verpakking van de ideale gel is dan wel terug duidelijk. Een handig formaat waarmee je niet snel kan morsen is hier duidelijk de winnaar.  Deze formaten waren samen goed voor 78% van de stemmen.
  • Ook qua smaak is er een duidelijke voorkeur: lang leve de cola smaak want maar liefst 61% van de mensen koos voor een cola smaak.

Schermafbeelding 2015-01-09 om 00.37.03

 

Wat is de perfecte dorstlesser

  • De ideale dorstlesser  moet licht verteerbaar zijn en moet een fris gevoel geven in de mond. Slechts 8% gaf aan een ‘vol’ gevoel te willen hebben na het drinken van een dorstlesser.
  • Slechts 3% van de sporters verkiezen een gevoel van energie bovenop het frisse gevoel dat een dorstlesser met zich moet meebrengen.
  • 0% verkiest het kleur even belangrijk aan de smaak. Dit was te verwachten, al hadden we toch op zijn minst één uitzondering verwacht.
  • Opmerkelijk: aquarius wordt vaak gebruikt als dorstlesser tijdens het wielrennen
  •  Qua smaak is er heel wat verdeeldheid, zowat elke smaak heeft zijn fans. Al kunnen we Orange wel als ‘populairste’ smaak aanzien:

Schermafbeelding 2015-01-09 om 00.44.02

 

Wanneer komt de NeaPharma dorstlesser en sportgel er?

Ze zijn in aantocht. Dankzij jullie zijn de laatste aanpassingen doorgevoerd. De nieuwe NeaPharma producten zijn dus in productie en zullen er spoedig aankomen. Hou onze Facebook en Twitter alvast goed in het oog!