Productcategorieën

Winkelmandje

Tijdelijke acties

Meest bekeken producten

Dit gamma sportvoedingsproducten met hoge dosissen is bedoelt voor sporters die bewust bezig zijn met zijn prestaties, lichaam en voeding.

Neapharma heeft de ambitie de beste mogelijke sportvoeding voor duursporters te ontwikkelen. Hiervoor produceren we wetenschappelijke sportvoeding met aantoonbare resultaten.
Bekijk alle producten

Meest recente artikels

 

Type what you are searching for:

Wetenschappelijke producten met aantoonbare resultaten.

Neapharma in jouw winkel?
Geef ons dan een seintje!

 

Met Neapharma zijn we op missie om atleten hun grenzen te verleggen, zichzelf te verbazen en de grootse uitdagingen aan te gaan. Als Neapharma werken we vrijblijvend. We hebben twee verschillende formules:

 

• Met het ‘shop-in-shop’ concept richten we een display in met onze producten in jouw winkel en krijg je commissie op de verkochte producten zonder dat je de producten eerst hebt moeten aankopen.

 

Met het dealer programma koop je producten aan zodat je deze kan doorverkopen. Producten worden bij jou geleverd aan de hand van de bestellingsgrote per post of per Neapharma koerier.

 

Wil je eerst meer informatie over onze producten alvorens je Neapharma producten in je winkel kan aanbieden, geen probleem. Laat iets van je horen en we plannen een gesprek in.

Laten we kennismaken

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Waarom je interesse zal hebben

1. Je staat in onze folders

2. Je staat op de website vermeld als dealer

3. Je krijgt productinformatie / opleiding

4. Gezonde winstmarges voor onze dealers

5. Je krijgt als dealer ook commerciële acties door het jaar heen

6. Als er webshop acties zijn doen we soortgelijke acties ook voor dealers

7. Je haalt een zeer kwalitatief merk in jouw assortiment die anders is dan andere merken

8. Alles is vrijblijvend, je hangt nergens aan vast en als je geen interesse meer hebt kan je er zelf voor kiezen geen Neapharma producten meer aan te bieden

9. We hebben met het ‘Shop-in-Shop’ concept een ideale manier om zonder aankoop van producten toch producten te kunnen aanbieden in jouw winkel met stevige marges.