Productcategorieën

Winkelmandje

Meest bekeken producten

Dit gamma sportvoedingsproducten met hoge dosissen is bedoelt voor sporters die bewust bezig zijn met zijn prestaties, lichaam en voeding.

Neapharma heeft de ambitie de beste mogelijke sportvoeding voor duursporters te ontwikkelen. Hiervoor produceren we wetenschappelijke sportvoeding met aantoonbare resultaten.
Bekijk alle producten

Meest recente artikels

 

Type what you are searching for:

Wetenschappelijke producten met aantoonbare resultaten.

Deze 10 rituelen kan je doen na een wedstrijd om zo goed mogelijk te herstellen – Recover Like A Pro

Deze 10 rituelen doen we dus als renner. Oke, we doen ze niet allemaal. Maar bij NeaPharma zijn we ervan overtuigd dat nummer 3 één van de belangrijkste rituelen is om te herstellen. En daar

kunnen we zeker en vast bij helpen;-). Welke stappen doe jij allemaal?

 

 

 

Pro-Elite Recovery

IMG_0022Ondertussen mogen we wel zeggen dat onze Pro-Elite Recovery bijzonder gewardeerd wordt in het wielrennen. De hoge doseringen, de afgewogen samenstellingen en de juiste eiwitten en spierherstellende stoffen zorgen ervoor dat het lichaam de stoffen snel kan opnemen en verwerken. De samenstelling is een geheim waar we iets meer dan 3 jaar intensief hebben aan gewerkt en ondertussen grote succes helpt te bereiken bij onze helden.

Wil jij ook het beste voor jouw lichaam? Dan moet je deze innovatieve en hoogwaardige recoveryshake zeker proberen. Zij hebben het alvast als bijzonder waardevol aanzien: Testimonials.

Bekijk de productfishe van Pro-Elite Recovery shake: www.neapharma.be/shop/pro-elite-recovery