Productcategorieën

Winkelmandje

Meest bekeken producten

Dit gamma sportvoedingsproducten met hoge dosissen is bedoelt voor sporters die bewust bezig zijn met zijn prestaties, lichaam en voeding.

Neapharma heeft de ambitie de beste mogelijke sportvoeding voor duursporters te ontwikkelen. Hiervoor produceren we wetenschappelijke sportvoeding met aantoonbare resultaten.
Bekijk alle producten

Meest recente artikels

 

Type what you are searching for:

Wetenschappelijke producten met aantoonbare resultaten.

Cyclocross : Koppenbergcross 2016
Podium / Wout VAN AERT (Bel) Celebration / (c) Tim De Waele

Ik sta er op om zo snel mogelijk mijn recup op te drinken na een wedstrijd of zware training. De Pro-Elite recovery was voor mij een echte ontdekking: de hoge dosissen zorgen voor een merkbaar effect. Direct nadat ik het drink, als de dag nadien. Het is ondertussen een vast onderdeel van mijn recuperatie-plan geworden. – Wout Van Aert

Lang ben ik op zoek geweest naar een isotonic die op lange en korte termijn energie geeft aan mijn lichaam en mijn maag niet extra belast. De kwaliteit van deze koolhydraten in combinatie met de mineralen zorgen ervoor dat is snel effect voel en dat mijn vochtbalans ideaal blijft. Echt, een aanrader. Favoriete smaak: Tropical – Stijn De Volder

stijn-devolder-1

TIMOTHY DUPONT

Ik heb mijn eigen testimonial geschreven op stage, want ik wou echt iets terug doen voor de mensen van Neapharma. Als prof probeer ik me zo goed mogelijk te omringen om mijn prestaties te verbeteren. Neapharma is daarin hét voorbeeld. Er zijn een paar voordelen aan deze producten die ik nergens anders kan vinden: De hoge concentraties die snel worden opgenomen, de lichtverteerbaarheid, hoge energiewaarden, de juiste concentraties en de neutrale smaken. Dankzij dit gamma kan ik mijn toename aan uithouding, kracht en explosiviteit toewijden. Ik merk dit nu al op stage. Het is een plezier om met deze producten te werken. Ik vermoed dat het succes van deze producten ligt bij de ontwikkelaars: zij zijn zelf topsporters geweest, geloven in wetenschap en hebben jaaaaaren ervaring.

TIMOTHY DUPONT Profrenner

AIDIS KRUOPIS

Tijdens jarenlange carrière heb ik in verschillende ploegen veel sportproducten getest. Ik geloofde zelf dat een energy bar nietveel van elkaar kon verschillen. Mooi fout dus. De bars zijn schitterend verteerbaar, de isotonic doet mijn lichaam boosten en krampen tegenhouden en de Pro-Elite recovery is ongezien van kwaliteit om te recupereren. Ik recupereer sneller, train meer, maar bovenal neemt mijn kracht, uithouding en weerstand toe sinds ik dit eventjes gebruik. Thank you guys!

AIDIS KRUOPIS Profrenner

Davey Bonamie

Na het uitproberen van vele sportdranken heb ik eindelijk een product gevonden waar ik geen maaglast van krijg na enkele uren te gebruiken. Ook bij heel intensieve inspanningen merk ik geen problemen met de Pro-Isotonic dorstlesser en de Pro-Elite recovery.

Davey Bonamie Triatlon atleet

IVAN DE SCHAMPHELAERE

Onze renners merken een toename in kracht en uithouding en een versnelde recuperatie door het gebruik van deze producten. De Neapharma producten spelen een essentiële rol in de successen van de ploeg.

IVAN DE SCHAMPHELAERE Manager Veranda Willems cycling team

TIM DE GROOTE

Heb jullie producten leren kennen op velofollies beurs in januari en sindsdien gebruik ik jullie isotonic en gels. Deze bevallen mij werkelijk bijzonder goed. De energiewaarde en de lichtverteerbaarheid zorgt ervoor dat ik veel kan drinken, gels kan eten en energie blijf opnemen zonder last te krijgen van mijn maag. Bovendien zijn de gels makkelijk te openen en plakken ze niet. Iets dat toch wel uniek is.

TIM DE GROOTE FIetser