Productcategorieën

Winkelmandje

Tijdelijke acties

Meest bekeken producten

Dit gamma sportvoedingsproducten met hoge dosissen is bedoelt voor sporters die bewust bezig zijn met zijn prestaties, lichaam en voeding.

Neapharma heeft de ambitie de beste mogelijke sportvoeding voor duursporters te ontwikkelen. Hiervoor produceren we wetenschappelijke sportvoeding met aantoonbare resultaten.
Bekijk alle producten

Meest recente artikels

 

Type what you are searching for:

Wetenschappelijke producten met aantoonbare resultaten.

Neapharma heeft de ambitie de beste mogelijke sportvoeding voor duursporters te ontwikkelen. Daarom zijn wij nooit een sponsor, wel een partner. Onze helden hebben de producten verbeterd en onze producten hebben hen verbeterd.

Deze atleten trainen om te winnen en gebruiken onze producten om beter te worden. Wij maken één duidelijke afspraak met hen: gebruik onze producten juist, intensief en geef ons maandelijks feedback. Zo kunnen wij blijven innoveren om onze producten altijd net dat beetje beter te maken.

Neapharma heeft de ambitie de beste mogelijke sportvoeding voor duursporters te ontwikkelen. Daarom zijn wij nooit een sponsor, wel een partner. Onze helden hebben de producten verbeterd en onze producten hebben hen verbeterd. Deze atleten trainen om te winnen en gebruiken onze producten om beter te worden. Wij maken één duidelijke afspraak met hen: gebruik onze producten juist, intensief en geef ons maandelijks feedback. Zo kunnen wij blijven innoveren om onze producten altijd net dat beetje beter te maken.

Mathieu van der Poel & Corendon-Circus Cycling team

Vanaf 2019 hebben we met Neapharma ervoor gekozen om samen te werken met het Corendon-Circus team. Voor ons is het een erg dankbaar team omdat we zo kunnen aantonen dat onze producten het verschil helpen te maken in een erg professionele omgeving in het veld, op de weg en om de MTB.

Samen producten nog verbeteren

“In 2019 is het de bedoeling om de renners beter te ondersteunen met deze professionele sportvoeding zegt Kristof de Kegel. Daarnaast is het ook de bedoeling om de ervaringen van op de weg, in het veld en zeker die van op de MTB mee te nemen in nieuwe producten en aanpassingen van de bestaande” gaat de inspanningsfysioloog van Corendon- Circus verder. “Na Wout Van Aert zijn feedback gaan we dus verder met Mathieu, Ceylin en Tom hun feedback om de producten steeds voor hun generatie te houden. “

Wout Van Aert

“Ik sta er op om zo snel mogelijk mijn recup op te drinken na een wedstrijd of zware training. De Pro-Elite recovery was voor mij een echte ontdekking: de hoge dosissen zorgen voor een merkbaar effect. Direct nadat ik het drink, als de dag nadien voel ik effectief het verschil. Het is ondertussen een vast onderdeel van mijn recuperatie-plan geworden. Wat ik helemaal geweldig vind is dat het Neapharma team aanpassingen heeft doorgevoerd aan hun producten aan de hand van mijn feedback.“– Wout Van Aert Wout leerde het Neapharma gamma kennen tijdens de samenwerking tussen Neapharma en Sniper cycling team in 2016, 2017 & 2018.

Intense samenwerking

Tijdens de jaren dat we met Wout en Sniper hebben kunnen samenwerken hebben we 10-tallen aanpassingen doorgevoerd aan onze producten. Vaak erg kleine aanpassingen zoals halve grammetjes toegevoegd of net weggehaald om de producten volledig af te werken. Dankzij de samenwerking met Wout Van Aert, Stijn Devolder, Sean De Bie en anderen van het team durven we oprecht zeggen dat onze producten volledig op punt staan voor duursporters!

NETHERLANDS / NEDERLAND / PAYS BAS / AMSTERDAM / MTB / MOUNTAINBIKE / MOUNTAIN BIKE / CYCLOCROSS / CX / VELDRIJDEN / SHOOT EUROPEAN CHAMPIONS / CORENDON - CIRCUS / CEYLIN DEL CARMEN ALVARADO (NED - CORENDON - CIRCUS) /

Ceylin del Carmen Alvarado

Duursport en wielrennen durft al vaak eens een mannenwereld zijn. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met Ceylin. Ze is een van de grootste talenten in het vrouwenwielrennen en gaat ultra professioneel om met haar sport. Haar professionele manier van werken, haar betrokkenheid om onze producten samen beter te maken en haar bijzondere ambities zijn een perfect match!

Ceylin haar favoriete product is de Pro-Crunch bar:

“Een van de meest onderschatte dingen in sportvoeding is een bar tijdens het trainen. Kampioen wordt je niet tijdens de wedstijd, maar wel tijdens de maanden training voor die wedstrijd. Als trainingsbeest vind ik het belangrijk om een bar te eten die me langdurig energie kan opleveren en toch laag in vet is. Het is de perfecte bar voor lange wedstrijden of lange duurtrainingen. 

Vincent Siringo

“Van mijn 15 jaar tot bijna 25 jaar heb ik gesprint tot ik overstapte naar langlopen. Daar leerde ik de echte uitdagingen kennen: Ultratrailen. Ik hou van (bijna) onmogelijke doelen en schreef me daarom in 2015 in voor de dertigste editie van de Sultan Marathon Des Sables die een jaar later doorging. Aangezien de organisatie ons beloofde dat dit één van de zwaarste edities ooit kon worden bereidde ik me zo goed mogelijk voor met een aantal trails in Europa. Als één van de jongste deelnemers behaalde ik er een 31ste plaats op 1380 deelnemers. Op de langste etappe ooit in de geschiedenis van deze zwaarste ultrarace ter wereld, kon ik als 17de overall finishen. Mijn honger is nog niet gestild. Ik zie veel atleten heel bewust omgaan met hun sportvoeding. Voor ons is het echt belangrijk om snel, veel energie binnen te krijgen zonder de maag te belasten. Bovendien zijn extra zouten, mineralen en magnesium in de neapharma producten echt een grote meerwaarde naast de neutrale PH. Zo heb ik al veel collega’s kunnen overtuigen om Neapharma te gebruiken. Misschien is dat wel niet zo slim ;)”

Eveline Peleman

Mijn naam is Eveline Peleman en ik ben een 25 jarige atlete. Ik zit in de categorie vrouwen lichtgewicht  (individuele bootklasse). Trainen doe ik ongeveer 25-30u  per week en daarnaast studeer ik voor een Professionele Bachelor in de lerarenopleiding Aardrijkskunde-Bewegingsrecreatie(afstudeerrichting Personal Trainer) in Gent. Dankzij de steun van Neapharma sta ik al een stapje dichter bij het halen van medailles. De combinatie van hoge dosissen, licht verteerbare samenstellingen en stoffen die snel worden opgenomen om energie, spierkracht en recuperatie te bevorderen is voor mij een ware verbetering tegenover alle andere producten die ik ooit zelf hebt gebruikt. 

Stijn Devolder

Lang ben ik op zoek geweest naar een isotonic die op lange en korte termijn energie geeft aan mijn lichaam en mijn maag niet extra belast. De kwaliteit van deze koolhydraten in combinatie met de mineralen zorgen ervoor dat ik snel effect voel en dat mijn vochtbalans ideaal blijft. Echt, een aanrader. Favoriete smaak: Tropical – Stijn De Volder

Willems Verandas & Crelan Charles

Onze eerste samenwerking in het wielrennen was met het kleine, maar ambitieuze team van Willems verandas. Later werd het team overgenomen door Oud Ronde Van Vlaanderen Nick Nuyens. Sniper cycling team (Verandas willems, Crelan & Charle).

Ivan De Schamphelaere, de bezieler van het project was een van de eerste grote ‘believers’ in de Neapharma producten: “Onze renners merken een toename in kracht en uithouding en een versnelde recuperatie door het gebruik van deze producten. De Neapharma producten spelen een essentiële rol in de successen van de ploeg.”