Productcategorieën

Winkelmandje

Meest bekeken producten

Dit gamma sportvoedingsproducten met hoge dosissen is bedoelt voor sporters die bewust bezig zijn met zijn prestaties, lichaam en voeding.

Neapharma heeft de ambitie de beste mogelijke sportvoeding voor duursporters te ontwikkelen. Hiervoor produceren we wetenschappelijke sportvoeding met aantoonbare resultaten.
Bekijk alle producten

Meest recente artikels

 

Type what you are searching for:
 

Over ons

Online te koop

Jij laat weten wat je nodig hebt, wij doen de rest. We voorzien een snelle en veilige verzending die binnen de 2 dagen aankomt.

Ontdek alle producten
Passie

We doen alles met passie: het ontwerpen van producten, jouw bestellingen opvolgen, lezingen geven of per helpdesk, social of mail jullie gratis advies geven.

MEER OVER DIT PROJECT
Bereikbaar

Waar je ook bent, je kan ons altijd bereiken. Via de online helpdesk, mail, Facebook, Twitter of telefoon. We staan 24/7 voor jou paraat.

PRAAT MET ONS
Wetenschappelijk

Hoge dosissen, in de juiste verhoudingen met dure en doeltreffende bestanddelen.

ZO MAKEN WE DE BESTE PRODUCTEN

Dit zijn wij

Een klein team die graag de grote commerciële merken uitdaagt. We werken met hoogwaardige bestanddelen, hoge dosissen en perfecte verhoudingen. Kwaliteit komt op de eerste plaats. Met ons 3 en heel wat topsporters achter ons trekken we dit uitdagende project en dagen we de commerciële merken graag verder uit.

Kjell De Potter

Sportvoedingsdeskundige

Als bachelor in de voedings- en dieetkunde is hij ondertussen een vaste waarde tussen de sportdiëtisten voor topsporters en een vertrouwde kracht bij een aantal prof ploegen. Ieder schema is maatwerk en goed afgewogen, precies zoals hijzelf is.

Olivier Van Baeveghem

Online Guru

Neapharma is een project dat commerciële merken uitdaagt. Maar ook wij hebben marketing nodig. Uiteraard doen we dit op onze geheel eigen manier: met kleine budgetten zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met onze producten. Centraal in onze marketingaanpak: kennis en wetenschap delen, zodat mensen zelf hun keuze kunnen maken.

Kristof De Kegel

Inspanningsfysioloog

We combineren wetenschap en ervaring in één product. Ieder product heeft zijn wetenschappelijke basis en het is mijn rol dat we genoeg feedback krijgen van onze profsporters om onze producten te optimaliseren. Onze sporters leggen enkele keren per jaar een test af, dat helpt om te analyseren hoe groot de impact is van bepaalde producten.

1500+

Gelukkige online klanten

60+

Dealers

4

Professionele wielerploegen die Neapharma gebruiken

3,5

jaar om ons eerste product volledig te ontwikkelen

Beste samenstellingen

Alle stoffen in de producten kennen een ultra hoge concentratie. 100% wat jouw lichaam nodig heeft, zonder te besparen op dure bestanddelen. De hoog gedoseerde stoffen zorgen voor een ongezien resultaat dat je zelf kan ervaren.

Geen maagklachten / neutrale pH

De producten zijn zo ontwikkeld om de maag niet extra te belasten. Onze neutrale-pH producten zorgen ervoor dat je maximale impact kan voelen, zonder jouw maag en darmen extra te belasten.

Beste bestanddelen

De bestanddelen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een maximaal effect. Eiwitten van Duitsland, overzeese granen en Belgische verwerking. 100% kwaliteit.

Snelle opname

De samenstellingen zijn zo ontwikkeld dat de belangrijkste stoffen eerst worden opgenomen zodat jouw lichaam de hooggedoseerde stoffen niet alleen in de juiste verhouding, maar ook in de juiste volgorde kan opnemen. 100% doeltreffend.

Lekkere smaak

Dit alles met een frisse en aangename smaak. Zonder onnodige zuren om de maag niet te belasten.

Wetenschap en ervaring

Alles is wetenschappelijk onderbouwd en de producten bevatten 100% wat je nodig hebt. Bovendien zijn er dankzij prof-sporters leuke 'upgrades' gedaan: extra cafeïne in gels, perfecte smaak van bars, bloem op een bar om beter te slikken of de geheime mix in onze Pro-Recovery... Alle producten zijn gemaakt met liefde en passie voor de duursporters.

Zij hebben ervaren

SVEN VERLINDEN

Het gebruik van PRO-ISOTONIC dorstlesser, PRO-ELITE recovery en de Leucine geven mijn lichaam na lange trainingen een perfecte recuperatie. Dit alles geeft me een goed gevoel aan het lichaam en mentale geest. Zo ben ik extra gemotiveerd om de dag nadien er terug in te vliegen. Dit moet volgens mij de beste recuperatie shake zijn die er op de markt is! Als triatleet merk ik dat direct, en na lang zoeken heb ik het product gevonden die me helemaal kan boosten in recuperatie en opbouw. En ik vind hem goed smaken bovendien.

SVEN VERLINDEN Triatlon atleet

IVAN DE SCHAMPHELAERE

Onze renners merken een toename in kracht en uithouding en een versnelde recuperatie door het gebruik van deze producten. De Neapharma producten spelen een essentiële rol in de successen van de ploeg.

IVAN DE SCHAMPHELAERE manager Veranda Willems cycling team

VINCENT SIRINGO

Nog maar net op de markt en met zijn samenstelling de beste recovery-shake ooit! Ik weet dat jullie hier jaren aan gewerkt hebben om de beste samenstelling te vinden. Top! Het is een echte aanrader! Thanks.

VINCENT SIRINGO Lange afstand loper / Trailer

AIDIS KRUOPIS

Ik recupereer sneller, train meer, maar bovenal neemt mijn kracht, uithouding en weerstand toe.

AIDIS KRUOPIS Profrenner

SVEN VERLINDEN

Dit moet volgens mij de beste recuperatie shake zijn die er op de markt is.

SVEN VERLINDEN TRIATLON ATLEET

TIMOTHY DUPONT

Dankzij dit gamma kan ik mijn toename aan uithouding, kracht en explosiviteit toewijden.

TIMOTHY DUPONT Profrenner