Productcategorieën

Winkelmandje

Tijdelijke acties

Meest bekeken producten

Dit gamma sportvoedingsproducten met hoge dosissen is bedoelt voor sporters die bewust bezig zijn met zijn prestaties, lichaam en voeding.

Neapharma heeft de ambitie de beste mogelijke sportvoeding voor duursporters te ontwikkelen. Hiervoor produceren we wetenschappelijke sportvoeding met aantoonbare resultaten.
Bekijk alle producten

Meest recente artikels

 

Type what you are searching for:

Wetenschappelijke producten met aantoonbare resultaten.

MELD JE TEAM AAN OM EEN NEAPHARMA TEAM TE WORDEN

• We delen onze kennis • Geven grote kortingen  • Verleggen grenzen

Met Neapharma zijn we op missie om atleten hun grenzen te verleggen, zichzelf te verbazen en de grootste uitdagingen aan te gaan.  We zijn daarom op zoek naar ambitieuze ploegen en clubs die hun atleten optimaal willen ondersteunen en samen onze missie volbrengen.

 

We zoeken ploegen en clubs in verschillende duursport disciplines om unieke samenwerkingen met af te sluiten. Bij deze exclusieve samenwerkingen delen we onze  sportvoedingsexpertise, geven we kortingen en verleggen we samen onze grenzen. Dat laatste willen we ook graag delen op social: hoe jullie atleten samen met ons uitdagingen aangaan, grenzen verleggen en hunzelf verbazen posten we allen samen ( zowel de ploeg/club, atleten als wijzelf) op onze socials (Facebook, Instagram, TikTok). Want zien sporten doet sporten en daar begint alles!

 

We zoeken een ploeg/club met

 • Ambitie, die steeds op zoek is naar verbetering en innovatie
 • Leden die (semi-)professioneel bezig zijn met hun sport
 • Leden die met passie hun sport beoefenen
 • Actieve leden op sociale media die graag hun sportieve avonturen online delen
> Meld je team nu aan

De grote voordelen

De Korting

 • één keer per jaar staan we een groepsaankoop toe met de eenmalige korting van 35%
  • Zo kan je ploeg/club een voorraad inslaan om het seizoen voor te bereiden.
  • Zo kunnen jouw atleten de producten testen voor de wedstrijden terug aanvangen.
 • Tijdens het seizoen blijft iedereen van de ploeg of club genieten van 15% korting.

 

De Expertise

 • Voor eind maart is er een infoavond voor de ploeg of club (online/offline mogelijkheden) waar iedereen tips en advies krijgt over sportvoeding. Zo ontdek je hoe je als sporter alles uit jouw lichaam kan halen met de juiste sportvoeding op het juiste moment. Hier delen we onze jarenlange ervaring en expertise zonder enige commerciële boodschap.

 

 • Tijdens het jaar kunnen we met de ploeg/club enkele momenten vastleggen waar jullie exclusief één op één vragen kunnen stellen aan onze sportvoeding diëtist, inspanningsfysioloog en mental coach. Zo blijven jullie met geen vragen zitten en verleggen we samen grenzen!

 

De Producten

 • Tijdens het seizoen kan alles besteld worden via de webshop en wordt alles opgestuurd via Bpost (levering binnen MAX 2 werkdagen). Dit zowel voor de ploeg als atleten.
 • Jouw atleten krijgen als eerste de kans nieuwe producten die in testfase zitten uit te proberen.
 • Jouw atleten kunnen waardevolle feedback geven om onze producten verder te verfijnen.
> Meld jouw team nu aan

Onze beloftes

Beste samenstellingen

Alle stoffen in de producten kennen een ultra hoge concentratie. 100% wat jouw lichaam nodig heeft, zonder te besparen op dure bestanddelen. De hoog gedoseerde stoffen zorgen voor een ongezien resultaat die je zelf kan ervaren.

Snelle opname

De samenstellingen zijn zo ontwikkeld dat de belangrijkste stoffen eerst worden opgenomen zodat jouw lichaam de hoog gedoseerde stoffen niet alleen in de juiste verhouding, maar ook in de juiste volgorde kan opnemen. 100% doeltreffend.

Beste bestanddelen

De bestanddelen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een maximaal effect. Creatine van Duitsland, Europese granen en Belgische verwerking. 100% kwaliteit.

Geen maagklachten / neutrale pH

De producten zijn zo ontwikkeld om de maag niet extra te belasten. Onze neutrale-pH producten zorgen ervoor dat je maximale impact kan voelen, zonder jouw maag en darmen extra te belasten.

Wetenschap en ervaring

Alles is wetenschappelijk onderbouwd en de producten bevatten 100% wat je nodig hebt. Bovendien zijn er dankzij profsporters leuke 'upgrades' gedaan: extra cafeïne in gels, perfecte smaak van bars, rijstbloem op een bar om beter te slikken of de geheime mix in onze Pro-Elite Recovery... Alle producten zijn gemaakt met liefde en passie voor de (duur)sporters.

Lekkere smaak

Dit alles met een frisse en aangename smaak. Zonder overbodige zuren om de maag niet te belasten.

Anti-Doping Charter

Wij onderwerpen elk product aan een bijkomend labo onderzoek dat WADA-approved is. LGC is een World Anti-Doping Agency-approved labo.

LGC werkt conform met de ISO17025 certificaten, het hoogst behaalbare in hun domein. De hoge gevoeligheid van hun testen kan steroïden detecteren tot 10ng/g en andere stimulantie tot 100ng/g. Er wordt getest op alle verboden stoffen zoals anabole steroïden, corticoïden, Tetra-hydro-gestrinone (THG), nandrolone en MDMA (ecstasy), enzovoort.

Door onze samenwerking met internationale topatleten doen we dit alreeds enkele jaren. Zij kunnen natuurlijk geen enkel risico lopen en moeten de WADA resultaten voorleggen aan hun leiding.

> Meld jouw team nu aan